האם השעה שבה לקחתי גלולה ראשונה מגינה עליי או לא

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/08/2020 | 11:38 | מאת: לירון

היי הייתי שותה גלולות מסוג מינס במשך תקופה והפסקתי אתמול בבוקר קיבלתי מחזור ושתיתי את הגלולה הראשונה בחפיסה בשעה 1:30 בלילה. בעיקרון אני רוצה ליטול אותן בשעה אחרת לפני 1:30 מן הסתם בערך ב21:00 בערב, האם זה בסדר להמשיך האם אני מוגנת? תודה רבה

15/08/2020 | 18:45 | מאת: לירון

בנוסף ארצה לברר נושא אחר, היום (שבת) שאני כבר 3 ימים לאחר נטילת הגלולות החפיסה הראשונה, הרגשתי דקירות בשד השמאלי משהו קטן ולא כואב במיוחד, יש סיכוי שזה קשור לגלולות, מזכירה שהפסקתי והמשכתי מחדש ובפעם הקודמת שנטלתי אותן חודש אחרי חודש זה לא קרה. תודה

שלום לך אפשר להמשיך בשעה שקבעת . את מוגנת היטב

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה