שיער בפנים בגלל גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

30/05/2020 | 14:02 | מאת: נועה

היי לקחתי גלולות במשך כמה שנים ואז הפסקתי לכמה חודשים והחלפתי לגלולות עם מינון הכי נמוך מינס ומאז אני רואה שיוצא לי שיער פנים! דבר שבאמת בחיים לא היה לי ואני לא מבינה איך, זה המינון הכי נמוך. השאלה שלי היא: 1. האם כדאי להפסיק לגמרי עם נטילת גלולות ולעבור לאמצעי מניעה אחר זה יכול לעזור? 2. או האם כדאי לחזור לגלולות שנטלתי בעבר (פצינט) ולא הייתה לי התופעה הזאת של השיער. האם זה יכןל גם לגרום לי בגלל ההפסקה ובהחלפת גלולות? מה אתה מציע לי לעשות??? בבקשה אני נכנסת ללחץ ולדיכאון והתור שלי לרופאת נשים רק עוד חודש!!

שלום לך אין כל קשר לגלולות והופעת תשעורת פנים. חזרי לגלולה שלדעתך לא עשתה זאת

01/06/2020 | 15:18 | מאת: נועה

כתוב את זה בתופעות לוואי

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה