החלפת גלולות שאלות בנושא

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/04/2020 | 20:22 | מאת: שאיה

היי ד"ר יש לי מספר שאלות 1. אני נוטלת מינס חבילה ראשונה בערך חודש. מופיעים לי כתמים בעור שמתחזקים (תמיד הייתה לי נטייה לנמשים), וראיתי שבעלון המצורף ב"מינס" כתוב שהסיכוי לפיגמנטציה שכיח יותר עם גלולות מינס מאשר עם גלולות פמינט אותם נטלתי בעבר (בעלון של פמינט כתוב שהסיכוי לפיגמנטציה שכיח פחות)האם הדבר נכון ? אתה מציע לחזור לפמינט? 2. אם מחליפים סוגי גלולות בלי הפסקה כלומר נגיד לאחר ה4 ימים אני מתחילה חפיסה של גלולה חדשה זה מעלה את הסיכויים לתופעות לוואי מחדש? צריך שוב מתחילת המחזור או מסוף החבילה ? תודה מראש

שלום לך 1- כל הגלולות גורמות לפיגמנטציה במידה זו או אחרת 2- ברצף וללא הפסקה מהחפיסה הקודמת

01/05/2020 | 16:58 | מאת: שאיה

תודה. האם מעלה את הסיכון לתופעות לוואי מחדש? או שלא כי אין הפסקה ?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה