גלולות מיליאן להרמונט

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

27/04/2020 | 00:58 | מאת: הודיה

שלום עברתי ממיליאן להרמונט בגלל מחסור בגלולות מתי אני אמורה להתחיל את החפיסה החדשה כי את החפיסה של מיליאן סיימתי שלשום והאם הן דומות למיליאן כי המיליאן היו ממש טובות לי ואני מפחדת להחליף אותן למרות שאין ברירה עד שהמחסור יגמר

שלום לך התחילי כבר עכשיו

30/04/2020 | 01:26 | מאת: שאלה דחופה

שלום דוקטור רק עכשיו ראיתי את התשובה שלך אם סיימתי את החפיסה של מיליאן בחמישי 23/4 אני יכולה לקחת מחר את הגלולה ב30/4 ואני איהיה מוגנת או שאצתרך להפסיק חודש שלם ואז להתחיל מהתחלה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה