גלולות פיגמנטציה ועלייה במשקל

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/04/2020 | 11:56 | מאת: שי

היי רציתי לדעת האם יש גלולות שלא עושות תופעת לוואי של פיגמנטציה .? או איזה גלולה הכייכולה לגרום לתופעה הזאת ? מה עדיף מהבחינה הזאת ? הרופאה שלי אמרה לי פמינט או מינולט? והאם גורמות להשמנה ? אם זה גורם להשמנה, מתישהו זה מתאזן ? לקחתי בעבר גלולות, ולא היה לי פיגמנטציה מה הסיכויים שעכשיו כשאני חוזרת תיהיה לי פיגמנטציה ? הפסקתי בערך לפני חצי שנה ?

שלום לך אם לא היתה בעבר סביר להניח שגם לא תהיה הפעם . חזרי ליטול את הגלולות שנטלת בעבר

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה