פרימולוט ותסמינים להריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/04/2020 | 11:17 | מאת: נועה

היי, קיבלתי מחזור ב9.3 והתחלתי פרימולוט ב29.3 לאחר הביוץ כמובן רציתי לדעת: 1. האם יש סיכוי להיכנס להריון? 2. האם יש תסמינים להריון בזמן נטילת הגלולות הנ"ל אני שואלת משום שמאז שהתחלתי את הגלולות יש לי בחילות בוקר ועייפות מוגברת ורציתי לדעת האם יש קשר להריון או תסמינים של הגלולות ואם בכלל מוקדם לבצע בדיקות הריון..( הביוץ שלי חל ב25.3)

שלום לך סיכו ילהריון יש כי אין אלו גלולות למניעת הריון. במידה ותוצאת ההריון שלילית תחושותיך הן תגובה לפרימולוט

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה