חוששת מתגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/03/2020 | 18:15 | מאת: מאחרת

שלום, אני לוקחת פמינט באופן קבוע כבר כמעט עשור, בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבי גב ומקבלת 3 פעמים ביום כדור של "קוד-אקמול" לפני חודשיים המחזור שלי פשוט לא הגיע אך חודש אחר כך הוא הגיע כסדרו, כעת המחזור שלי שוב מאחר אך הפעם יש לי סיבה לחשוש שהקוד אקמול משבש את פעולת הגלולות ושיש סיכוי שאני בהריון, לא הצלחתי למצוא שום דבר בנדון שעלון לצרכן של שתי התרופות אך רציתי לוודא שתרופה זו אינה משבשת את פעולת הגלולות במניעת הריון

שלום לך אם נטלת את הגלולות כסדרן את מוגנת היטב. ניתן להשתמש באקמול

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה