שכחתי גלולה אך מעוניינת להמשיך עוד חפיסה ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/02/2020 | 21:24 | מאת: פמינט

שלום, אני נוטלת גלולות מסוג פמינט, שכחתי לקחת גלולה מס 11, נזכרתי לאחר 24 שעות, קיימתי יחסי מין בימים האלו. לפי ההוראות על החפיסה, לקחתי מיד שנזכרתי ואז צריך לסיים את החפיסה ולקחת הפסקה של 7 ימים. אני מעוניינת להמשיך עוד חפיסה אחת ולא לעשות הפסקה. 1. האם חייב לעשות את ההפסקה? 2. בהנחה שניתן להמשיך עוד חפיסה, האם אפשר לעשות בדיקת הריון בזמן נטילת גלולות? (בגדול לא חוששת להכנס להריון)

שלום לך 1- לא 2- כן

01/03/2020 | 10:25 | מאת: פמינט

היי, תודה על התשובות! אשמח לשאול בנוסף- 1. בהנחה שנכנסתי להריון (ואני עדיין לא יודעת על כך) האם נטילת גלולות עד שאדע אם אני בהריון, מסכנת את העובר? 2. הופיעו כתמים (לא דימום), אני יכולה בכל זאת להמשיך את הגלולות?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה