גלולה ראשונה בדימום קל

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

03/01/2020 | 23:30 | מאת: בר

שלום :) אחרי הפסקה של חצי שנה מהגלולות החלטתי להתחיל שוב לקחת . חיכיתי שאקבל וביום שהיה לי דימום קל לקחתי את הגלולה הראשונה של יסמין . אבל המחזור לא המשיך ובעצם זה לא היה מחזור זה היה דימום , עבר יום ושוב אין דם אך המשכתי לקחת גלולה שניה . מה עלי לעשות ?? מוגנת ? למה היה דימום ? מתי יגיע מחזור? האם להמשיך עם הגלולות? תודה

שלום לך המשיכי בגלולות כסדרן אם הותחל בנטילתן לאחר וידוי כי אינך בהריון. תהיי מוגנת ממחצית החפיסה הראשונה ואילך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה