שכחתי גלולה 4 בסוף החבילה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

27/10/2019 | 22:52 | מאת: שני

היי שכחתי את הגלולה ה4 מסוף החבילה. לקחתי ביום ראשון גלולה ביום שני שכחתי וביום שלישי -שישי ה שכחתי כרגיל. אך מה שקרה שביום חמישי שכבנו והוא גמר בפנים. עברו הימים ושכבנו גם ביום שני שבוע לאחר מכן וביום שלישי קיבלתי מחזור. הלחץ הוא שאני מפחדת שזה דימום של הריון למרות שהדימום היה כמו מחזור כרגיל... מפחדת לעשות בדיקת הריון על מנת לא לראות תוצאה מלחיצה.

שלום לך אינך מוגנת עד לסיום חפיסה זו. תהיי מוגנת ממחצית החפיסה הבאה. אם לא עברו יותר מ 5 ימים מהחשיפה יכולה להשתמש באלהella

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה