מדבקות אוורה מתי מתחילה ההגנה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/10/2019 | 19:19 | מאת: עלית

שלום, לפני כחודש וחצי הפסקי עם גלולות. ב12.10.19 קיבלתי מחזןר ישמתי את המדבקה של אוורה (פעם ראשונה משתמשת במדבקה) יום שבת הייתי אמורה להחליף והייתי בחו"ל ולא שמתי. האם אני מוגנת ב3 ימים האלה או שיכול להיות סיכיי להריון. לפי בדיקה משוערת הביוץ אמור להיות יום שישי הקרוב ה25.10. אשמח לעזרה

שלום לך אינך מוגנת אלא כ 10 ימים מתחילת המדבקה החדשה

22/10/2019 | 21:23 | מאת: עלית

תודה דוקטור. יש לי עוד שאלה. התחיל לי דימום וכאבי מחזור מיום שבת בערב אני בלי המדבקה. יש סיכוי שזה מחזור או הריון?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה