אפשרות להקדים קבלת מחזור בזמן גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/10/2019 | 18:38 | מאת: מגי

שלום אני נוטלת כבר חפיסה שניה של מילאן נותרו לי בחפיסה 3 גלולות לסיום. אני נוסעת לחופשה ב 10 לאוק ואני רוצה להקדים את קבלת המחזור להשבוע. האם אפשרי פשוט לא לקחת את מה שנותר והמחזור יקדים לי? זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? בנוסף, האם את החפיסה הבאה אוכל להמשיך ליטול ביום הקבוע הקודם שלי ? כדי שאמשיך לקבל בסופי שבוע כמו שהיה לי עד כה. שאלה נוספת, מאז שהתחלתי ליטול את המילאן החלו להופיע לי גזים ונפיחות בבטן. זה ידוע או שכדאי להחליף סוג?

שלום לך רצוי לדחות את הוסת ולא להקדימו על ידי נטילת גלולות רציפה

04/10/2019 | 11:20 | מאת: מגי

תודה על תשובתך. אך אם כבר הפסקתי את 3 הגלולות האחרונות (וטרם הגיעה הווסת כבר מיום רביעי שהפסקתי) מה התופעות או הנזק שיכול להגרם כתוצאה מכך ?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה