מעבר מגלולות זואלי לגלולות קלייר

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

23/09/2019 | 22:27 | מאת: יובל

שלום ד״ר ברצוני לשאול כמה שאלות, אודה למענך המקצועי. נגמרה לי החפיסה של זואלי. נגשתי לסופר פארם לקנות ונמסר לי שיש חוסר. עבר שבוע שאני בלי גלולות ורק אז הרופא המליץ לי על קלייר. כרגע אני חודש בלי גלולות ואני ממתינה למחזור הקרוב על מנת להתחיל עם קלייר. 1. האם קלייר היא הגלולה שהכי דומה לזואלי מבחינת ״נזקים,כמות ווסת, תופעות לוואי״? אם לא אשמח להמלצה של גלולה נוספת. 2. האם המעבר ישפיע על הגוף שלי באיזשהי צורה? 3. האם אני צריכה לחכות ליום הראשון של המחזור ואז לקחת גלולה ? או בסוף של המחזור ? תודה על המענה !

24/09/2019 | 03:38 | מאת: חנה

לילה טוב רצתי לדעת יש פצע בצואר הרחם עשו לי כמה פעמים מצריבה ללא הצלחה הרופאה אמרה שאולי נעשה ניתוח אך לבנתים נתנה לי כדורים זואלי והם אכן עצרו את הפצע מלדמם מפני שאמרה שנפצע מופיעה בעקבות הורמונים אבל בשבוע האחרון גילתי שיש מחסור בזואלי ונתנו לי יאס וזה גרם לי לדימום האם יש גלולה שיכולה לפעול כזואלי ולשתק את הפצע שמופיעה בגלל הורמונים לפי דברי הרופאה אודה לך אם תענה בהקדם מזה דחוף מאוד מאחר שלניתוח לוקח זמן ארוך של המתנה תודה רבה ושנה טובה

שלום לך גלולות אינן טיפול לבעיות בצוואר הרחם

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה