קבלת מחזור לפני סיום גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/09/2019 | 07:28 | מאת: הודיה

היי, אני בת 26, נוטלת גלולות פמינט כבר כמעט 10 שנים רצוף. היום קיבלתי מחזור (וכמה ימים לפני היו לי את ה תסמינים הרגילים של מחזור) למרות שרק מחר אני אמורה לסיים את החפיסה שלי. אציין שגם בחודש שעבר זה קרה, קיבלתי מחזור 4 ימים לפני שסיימתי את החפיסה. באופן כללי המחזור שלי ממש היה מדוייק כל הזמן עם הגלולות, הגיע בדיוק יומיים אחרי קבלת המחזור. רק בחודשיים האחרונים זה השתנה. האם זה יכול להיות קשור לזה שלפני שלושה חודשים חיברתי 2 חבילות ברצף? האם זה יכול להיות קשור לזה שנטלתי לאחרונה כדורים לפטריה בציפורן? זה יכול להיות משהו אחר? אני עדיין מוגנת? אני בלחץ ולא יודעת אם זה משהו חמור ואם נפגעה היעילות של הגלולות. אשמח למענה.. תושה מראש.

20/09/2019 | 07:30 | מאת: הודיה

תיקון - המחזור שלי היה ממש מדוייק והגיע בדיוק יומיים לאחר סיום החפיסה*

שלום לך את מוגנת היטב. המשיכי בגלולות כסדרן

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה