מעבר מגלולות זואלי לקלייר

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/09/2019 | 16:33 | מאת: נטע

שלום, לאחרונה עברתי מגלולות זואלי לקלייר בשל המחסור בארץ. לקחתי זואלי במשך חמש שנים. עיינתי לאחרונה בעלון של קלייר, שם כתוב שיש להתחיל את החפיסה לאחר שלקחתי את הגלולה הפעילה האחרונה בחפיסת הגלולות הקודמת (זואלי). אולם, לקחתי את הגלולה הראשונה של קלייר יום לאחר שלקחתי את גלולת הפלצבו הרביעית והאחרונה של זואלי. האם אני מוגנת במהלך החודש הקרוב? במידה ולא, מתי אהיה מוגנת? כמו כן, האם בתום החפיסה של קלייר אני ממשיכה לחפיסה הבאה או שאמורים לחכות מספר ימים במהלכם אני בווסת? תודה

שלום לך ממשיכים בקלייר ברצף.יש להתחיל מייד בסיום הגלולות הפעילות של זואלי

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה