גלולות אנטיביוטיקה ודימומים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

31/08/2019 | 00:23 | מאת: מריה

שלום אני נוטלת גלולות דיאנה כבר מעל 5 שנים. לאחרונה קיבלתי אנטיביוטיקה מקרודנטין לדלקת בשתן. באמצע הטיפול התחילו דימומים מדי פעם. רופא הנשים אמר שהסיבה היא האנטיביוטיקה שגרמה לספיגה פחות טובה של הגלולה. בכל אופן אני כרגע מדממת מדי פעם ואמורה לסיים את החפיסה בעוד כמה ימים. תכננתי לחבר חפיסות כי אני טסה לחו"ל עוד שבוע. כרגע אני מטופלת באנטיביוטיקה אחרת בחשד לזיהום באגן. חוששת שלאורך כל הטיפול הגלולה לא תיספג ובמקום מחזור נורמאלי וקצר יהיו דימומים כל הזמן וגם כשאטוס לחול. האם 5 ימים לפני סיום החפיסה אפשר לעשות את ההפסקה וביום השמיני להתחיל חבילה חדשה בשביל שה"מחזור" הזה יגמר כבר ולא יטריד אותי ? כרגע לא מקיימת יחסי מין האם ניתן לעשות מה ששאלתי ולהיות מוגנת רק עי הגלולות ברגע שאתחיל חבילה חדשה ? תודה רבה מחכה לתשובה!

שלום לך קחי גלולות ברצף והשתמשי באמצעי נוסף כל עוד את נוטלת אנטיביוטיקה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה