הפסקת גלולה ביום ה-15

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/08/2019 | 08:41 | מאת: יעל

שלום, האם זה בסדר להפסיק גלולה ביום ה-15 ולקבל מחזור? אני לוקחת קלייר במקום זואלי לאור המחסור אך היא גורמת לי ליותר מידי תופעות לוואי. מאחר ומצאתי את זואלי אשמח להפסיק את קלייר ולקבל הוראות כיצד עליי להתחיל את זואלי אם אפשרי. תודה מראש !!

שלום לך הפסיקי הכל עת . התחילי זואלי בןסת הבא שתקבלי

18/08/2019 | 11:27 | מאת: יעל

בסדר גמור, תודה! במידה ולא אקבל מחזור (חלק מתופעות הלוואי עם קלייר) כיצד עליי לפעול ?

22/08/2019 | 09:04 | מאת: יעל

קיבלתי מחזור והתחלתי זואלי אך זה היה דימום רק ליום אחד. אציין שלפני הדימום הזה כבר דיממתי קצת בכמה הזדמנויות וגם היו הרבה הפרשות. אני רק רוצה לוודא שאני מוגנת למרות שאני לא כל כך בטוחה אם הדימום הזה נחשב למחזור. תודה מראש!!

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה