תחילת חפיסה חדשה בשל פג תוקף של העכשווית

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/08/2019 | 13:14 | מאת: ר

שבוע טוב, יש לי שחלות פוליטצסטיות ואני משתמשת בגלולות של בלארה אשר מכילות 21 גלולות. לקחתי אותן שבועיים ואז שמתי לב שהן פג תוקף מאז 01.19 . קניתי היום חפיסה חדשה ונשאר לי ליטול שבוע גלולות עד השבוע הפסקה. 1. כיצד להתחיל ליטול מהחפיסה החדשה כדי להמנע כמה שיותר לפגוע בהשפעתן (מבחינת ההגנה ומבחינת שחלות פוליטצסטיות) 2. עד כמה ההגנה יכלה לרדת בשבועיים אלה?

שלום לך יכולה להמשיך בחפיסה הישנה עד תומה ואז להתחיל בחפיסה חדשה .

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה