הקדמת מחזור בשבוע (שימוש בגלולות)

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/07/2019 | 22:56 | מאת: א

היי אני משתמשת בגלולות מליאן במשך 4.5 שנים בלי בעיות כלשהן אני מתחתנת בעוד כחודשיים וצריכה להקדים את המחזור בשבוע (בגלל ימי הטהרה במקווה מול החתונה ומסיבת הרווקות לדחות בשבוע לא מספיק אלא אני זקוקה לשבועיים). האם אני יכולה לקחת גלולות שבועיים ולהפסיק? (באותו חודש אשתמש באמצעי מניעה אחר פשוט) אפשרות נוספת- יש לי אפשרות לדחות את המחזור בשבוע בשני חודשים רצופים (כלומר, לקחת 4 שבועות גלולות פעמיים- סהכ 10 שבועות) החשש שלי הוא שיתחיל איזשהו דימום (אפילו דימום קטנטן יגרום לחופת נידה) אשמח לעזרתך! תודה רבה!

שלום לך רצוי לדחות וסת על ידי נטילת גלולות רציפה עד למועד שיתאים לך לקבל

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה