הגלולה נמסה בפה גלולות מינס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/06/2019 | 20:15 | מאת: שרה

היי תקשיב ניסיתי לבלוע כמה וכמה פעמים את הכדור ה19 בחפיסה ולא הצלחתי לבלוע עד שהכדור התמוסס לי בפה והרגשתי את כל הכדור נמס לי בפה וכתוצאה מכך לקחתי שוב את גלולה 19 מחפיסה אחרת ובלעתי האם זה בסדר??????????????!?!!!!??????? מדובר בגלולת מינס

שלום לך את מוגנת היטב . המשיכי בגלולות כסדרן

23/06/2019 | 18:18 | מאת: שרה

ואיך אני אמורה להשלים את הכדור ה19 מהחפיסה שלקחתי? אם אני אדלג על הכדור הזה בחפיסה הבאה ?

25/06/2019 | 12:11 | מאת: נועה

למה להשלים? ממה שהבנתי מהתגובה את מוגנת אז לא צריך להשלים? ואם את לוקחת גלולה אז פשוט תחסירי מהחפיסה הבאה וככה הן ימשיכו גם לבאה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה