גלולות ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/05/2019 | 18:32 | מאת: ש.ב

שלום וברכה, רציתי להתייעץ איתך בנוגע ליעילות הגלגלות. החודש בתחילת החפיסה שהתחלתי ליטול נאלצתי לקחת אנטיביוטיקה בשם רוקסו (ללא פנצילין) ופרוביוטיוקה של מכבי קר ואני רוצה נורא לדלג על המחזור הקרב ולחבר את החפיסה הבאה(עקב חופשה). נניח ועד סוף החבילה הנוכחית אשתמש באמצעי הגנה נוסף, השאלה שלי היא האם אני לא היה מוגנת גם בחפיסה השניה במידה ואחבר חפיסות ? כי בדרך כלל שמקבלים מחזור אז ההגנה ״מתאפסת״ וכאן החבילה מתחברת ולא יהיה מחזור :( תודה מראש!!

שלום לך במקביל לנטילת האנטיביוטיקה יש להשתמש באמצעי נוסף. לאחר מכן ההגנה ממשיכה כתקנה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה