לקחת גלולת ella?? דחוף

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

12/05/2019 | 10:44 | מאת: קימי

טוב אני לא רואה לפרט הרבה אבל בגלל שהייתה לנו בעיה עם הקונדום אני ממש בלחץ מהריון ואני חושבת לקחת גלולה כזאת כמו ella עכשיו. אני צריכה מרשם או איך זה עובד?

13/05/2019 | 12:59 | מאת: אסנת

היי קימי , לא רשמת את גיך אז יכולה לייעץ לך לפני הכל תמיד לקיים יחסים מוגנים , בנוגע לגלולת אלה היא היחידה שיעילה גם עד 5 ימים מיום קיום היחסים ולמרות זאת עדיף כמה שיותר קרוב , במידה ואת מתחת לגיל 20 את יכולה לקבל אותה חינם עם מרשם רופא . בהצלחה

שלום לך עד 5 ימים מהחשיפה ניתן להשתמש . יעילותו גבוהה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה