גלולות, בחילות והקאות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

06/05/2019 | 10:19 | מאת: סיון

היי דוקטור, ביום שבת לקחתי את גלולה מס.17 בשעה 20:00 ובערך שעה וחצי לאחר מכן הקאתי מעט - בשעה 23 לקחתי גלולה נוספת למען הסר ספק אם הראשונה לא הספיקה להיספג. אתמול, יום א, לקחתי את הגלולה של יום שני וזה בעצם אומר שאני אסיים את החפיסה לאחר 20 גלולות ולא 21. האם תקין ואהיה מוגנת גם לאחר 20 גלולות????? האם יש צורך לקחת גלולה מחפיסה אחרת בכדי לשמור על 21 יום של נטילת גלולות? ועוד שאלה, עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. אני לא יודעת ממה הבחילות אבל הן מלוות אותי כבר ארבעה ימים...יכול להיות שמהגלולות? זה החודש השני סהכ שאני נוטלת גלולות והחלפתי את סוג הגלולות בין חודש ראשון לשני (כעת נוטלת פמינט). יש בדיקות מסויימות שעליי לעשות??

שלום לך המשיכי בגלולות כסדרן ואם הבחילות ממשיכות פני לבדיקת רופא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה