דימומים בין מחזורים חוזרים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/05/2019 | 03:33 | מאת: אנונימית

בחודשיים האחרונים אני מדממת בימים שאני לא אמורה לקבל וסת.כל דימום מגיע בהפרש של כמה ימים ונמשך כמה שעות ומספיק.בנוסף לזה בזמן כל קיום יחסי מין עם בן הזוג שלי בתקופה האחרונה יורד לי מלא מלא דם שנורא מדאיג.חשוב לציין שאני הייתי כחצי שנה עם גלולות מליאן בעקבות הדימום הרופא החליף לי לגלולות בלארה ועדיין נמשך הדימום הזה לפעמים.נורא דואגת ומפחדת,מה זה יכול להיות?

04/05/2019 | 03:34 | מאת: אנונימית

שכחתי לציין שהרופאה עשתה לי כבר שני בדיקות הריון שיצאו שליליות.

שלןם לך\פני לבדיקת רןפא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה