לקחתי 2 גלולות דמה במקום גלולות רגילות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

16/04/2019 | 22:18 | מאת: מיטל

שלום רב , ביום ראשוו נשארו לי 4 גלולות לקחת לחודש זה . אתמול ושלשלום לקחתי בטעות את הגלולות דמה במקום לקחת את הגלולות האמיתיות .. ואתמול בלילה קיימתי יחסי מין לא מוגנים . היום בצהריים התחיל לי דימום 3 שאלות : 1. האם יש סיכוי שאני אכנס להריון למרות שעכשיו יורד דם ? 2. היום לקחתי גלולה כרגיל .. מה לעשות ?להמשיך עם הגלגלות ? להמשיך עם החפיסה הבאה ישר כשאני מסיימת את זאת ? 3. מתי אהיה מוגנת שוב ? זקוקה למענה מהיר.. תודה .

16/04/2019 | 22:20 | מאת: מיטל

הגלולות שאני לוקחת נקראות זואלי

שלום לך 1- כן עלייך לקחת פוסטינור 2- יש להתחיל חפיסה חדשה מהיום הראשןן לוסת הבא 3- תההי מוגנת רק ממחצית החפיסה החדשה ואילך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה