התקן מסוג לולאות נובה טי

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/04/2019 | 11:43 | מאת: אביגיל 1

שלום דוקטור. אני בת 33, נשואה ואם ל4 ילדים. בשנה האחרונה אני סובלת מלחץ דם גבוה. עד עכשיו השתמשתי במדבקות evra למניעה, והבוקר הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שאני חייבת להפסיק להשתמש בזה, ולשים התקן היא נתנה לי מרשם להתקן נובה טי , ורציתי לשאול כל כמה זמן אני אקבל מחזור עם ההתקן הזה וכמה זמן נמשך הדימום? האם יהיו לי הרבה דימומים אחרי הכנסת ההתקן? אני דתיה ושומרת על טהרה לכן חשוב לי לדעת... תודה רבה!

שלום לך בד"כ תקבלי את הוסת במועדו - ייתכן ויהיה רב יותר בכמותו

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה