בלבול בגלולות מינס + אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/02/2019 | 10:08 | מאת: ענבר

היי אני כבר בסביבות הארבע שנים רצוף על גלולות מינס, בשבוע הראשון של חפיסה חדשה, לא יודעת איך זה קרה, במספור של הגלולות יוצא שאני לא מתואמת ובכל יום לוקחת גלולה של בעצם היום הבא. כלומר היום חמישי והגלולה מספר יום שישי. התחלתי אתמול אנטיביוטיקה חזקה בשם clindamycin. האנטיביוטקה לחמישה ימים. אני בחפיסה בגלולה מספר 13. האם אינני מוגנת? בשום שלב של החפיסה גם לא בסופה? מתי אהיה מוגנת? האם אני יכולה לעשות משהו שונה על מנת לפתור את הסיטואציה? דוגמאת להפסיק את החפיסה מוקדם על מנת לקבל מחזור ולהתחיל חפיסה חדשה? והאם מומלץ רפואית לעשות הפסקה בגלולות פעם בשנה או שזה מיתוס? בתודה ענבר

שלום לך את מוגנת במידה ובזמן נטילת האנטיביוטיקה תשתמשי באמצעי נוסף. המשיכי בגלולות כסדרן. אין צורך בהפסקות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה