דימום תוך כדי נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

13/02/2019 | 20:42 | מאת: אביגיל

ערב טוב. אני נוטלת גלולות פמינט ולפני כחודש התחלתי חפיסה חדשה. במוצש לפני שבוע וחצי טבלתי וביום שלישי לפני שבוע הופיע לי דימום קל שנמשך עד היום. בוודאות שכחתי לקחת גלולוה אחת ואולי שתיים, אך לא זוכרת בדיוק. אני יוצאת לנופש עוד שבועיים ותכננתי להמשיך חפיסה ברצף. איך ניתן לעצור את הדימום? כבר קרה לי בעבר ששכחתי שתי גלולות ולא היה לי דימום. תודה רבה

שלום לך המשיכי גלולות ברצף עד אשר יתאים לך לקבל

14/02/2019 | 15:17 | מאת: אביגיל

תודה רבה אך הבעיה שמזה כשבוע וחצי שאני מקבלת מחזור תוך כדי נטילת הגלולות. איך ניתן להפסיק זאת?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה