אחרי סרזט לא קיבלתי מחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/02/2019 | 02:40 | מאת: נטלי

התחלתי לקחת גלולות סרזט לפני כשמונה חודשים, מההתחלה לא קיבלתי מחזור. קראתי שזה קורא לרוב הנשים אז לא התייחסתי לזה יותר מידיי. הפסקתי את הגלולות לפני 4 חודשים ומאז עדיין לא קיבלתי מחזור, עשיתי בדיקת הריון ויצא לי שלילי. השאלה אם זה דבר נורמלי שאחרי גלולות סרזט לוקח לגוף זמן והמחזור יכול לאחר בכמה חודשים או שזאת בעיה ואני צריכה ללכת לבדוק למה עדיין לא קיבלתי.

10/02/2019 | 02:41 | מאת: נטלי

המשך: אני משתמשת תמיד בקונדומים אז אני לא בסיכון גבוה להריון

שלום לך פני לבדיקת רופא

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה