בהמשך לשאלה הקאה שלול שעות לאחר נטילת הגלולה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/07/2018 | 08:25 | מאת: אילנה

גם במקרה שלא נטלתי גלולה נוספת לאחר ההקאה אני מוגנת? (כי קראתי בעלון של מרסילון שיש להחשיב הקאה בטווח 3-4 מנטילת הגלולה כשיכחת גלולה וליטול גלולה נוספת), השאלה אם ב-8 הימים שלאחר מכן שנטלתי גלולות, ללא קיום יחסי מין עד תום החפיסה ושבוע ההפסקה בין הגלולות,האם זה מספיק זמן כדיי לספק הגנה נגד הריון? (אודה למענה אני ממש לחוצה!!!)

שלום לך כן בהצלחה

07/08/2018 | 00:10 | מאת: אילנה

ואם זו הגלולה הראשונה בחפיסה, טווח הזמן מנטילת הגלולה עד לקיום היחסים משנה, אם היחסים היו שעה לאחר נטילת הגלולה זה משנה?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה