הקאה לאחר שלוש שעות מנטילת הגלולה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

28/07/2018 | 13:44 | מאת: אילנה

שלום, לפניי כשבועיים, ב- 17/7, נטלתי את הגלולה ב-9:00 ולאחר כ-שלוש שעות בסביבות 12 הקאתי, ואחריי זה לא נטלתי גלולה נוספת, ועד סיום החפיסה והמחזור, לא קיימתי יחסיי מין, והיום התחלתי חפיסה חדשה וקיימתי יחסיי מין, האם אני מוגנת

28/07/2018 | 14:51 | מאת: אילנה

טעות קטנה- לא ב-17/7, אלא ב-12/7, הגלולות הן- מרסילון.

28/07/2018 | 15:03 | מאת: אילנה

אחדד גם שמתחילת החפיסה הקודמת לא קיימתי יחסיי מין כלל, אודה למענה לשאלה.

שלום לך מוגנת היטב בהצלחה ד"ר אריה לידור

29/07/2018 | 07:39 | מאת: אילנה

גם במקרה שלא נטלתי גלולה נוספת לאחר ההקאה אני מוגנת? (כי קראתי בעלון של מרסילון שיש להחשיב הקאה בטווח 3-4 מנטילת הגלולה כשיכחת גלולה וליטול גלולה נוספת), השאלה אם ב-8 הימים שלאחר מכן שנטלתי גלולות, ללא קיום יחסי מין עד תום החפיסה ושבוע ההפסקה בין הגלולות,האם זה מספיק זמן כדיי לספק הגנה נגד הריון?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה