חיבור 2 חפיסות יסמין. תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

22/07/2018 | 11:29 | מאת: תמר

בוקר טוב, החלטתי לחבר 2 חפיסות יסמין. ביום ה7 של החפיסה השניה - ראיתי כתם, וגם התחילו כאבי מחזור רציניים. הגיוני שאני מקבלת מחזור תוך כדי לקיחת הכדור??? או שאלו רק תופעות לוואי? אני לפני טיול וממש רוצה לדעת האם זה נורמאלי? לא קראתי בעלון התרופה שיש אפשרות של קבלת מחזור בזמן לקיחתה, או אפילו שאחת מתופעות הלוואי היא כאבי מחזור לכן זה מאד מוזר לי ואשמח לתשובה. ..........

שלום לך אין בכך כך בעיה . המשיכי בגלולות כסדרן בהצלחה ד"ר אריה לידור

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה