הפסקת גלולות לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

23/05/2018 | 23:00 | מאת: Tal

היי, אני נוטלת גלולות מינס, אך אני חווה תופעות לוואי מזעזעות. ולכן רוצה להפסיק. הבנתי שזה בסדר להפסיק באמצע חפיסה.. לא אידיאלי.. אבל זה בסדר. (אני ממש לא רוצה להמשיך לקחת זה עושה לי רע מאוד) אם אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין היום. ואתמול לקחתי גלולה. ונגיד אקח גם היום. זה כבר בטוח בשבילי להפסיק מחר? או שזה מסוכן בגלל שקיימנו יחסי מין היום? תודה

שלום לך יכולה להפסיק במועד הנוח לך בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה