הקדמת יום המחזור ביום

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

22/05/2018 | 18:57 | מאת: סיון

שלום, התחלתי לקחת גלולות מסוג פמינט בחודש שעבר, לקחתי גלולה אחרונה בשבת ועכשיו אני בשבוע הפסקה- וצריכה לקחת גלולה מהחפיסה הבאה ביום ראשון, אני רוצה להקדים את המזחור שלי ביום והבנתי שלא כדאי לקחת 20 גלולות בחודש ולכן במקום לעשות שבוע הפסקה של גלולות אני מעוניינת לעשות הפסקה של שישה ימים ולקחת את הגלולה בחפיסה החדשה ביום שבת ולא ביום ראשון... האם זה אפשרי?? ואם כן האם אהיה מוגנת ביחסים? תודה

שלום לך אפשרי ומוגנת היטב בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה