הסדרי מחזור לפני חתונה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/05/2018 | 03:08 | מאת: מיכל

הי אני מתחתנת בעזרת ה ב28/6 חודש הבא המחזור שלי בחיים לא היה מסודר מחר אני מסימת מחזור והרופא אמר לי לקחת primolut nor אחרי 20 יום מסיום המחזור להתחיל לקחת פעמים ביום את הכדור למשך 20 יום הוא הביא לי 40 כדורים (2 חפיסות ) מה שחשוב לי זה לא להיות בנידה בחתונה וגם שבוע אחרי (בחיים לא נטלתי תרופות כאלה ולא מבינה בהם כל כך) והאים זה דופק משהו בגוף? ולא עושה בעיות בפוריות ? והאים לפני מה שהריפא אמר אני לא יהיה בנידה בחתונה . תודה .

שלום לך אכן מלאי אחרי הוראות הרופא בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה