פמינט גלולות קבוע שאלהה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

16/05/2018 | 20:03 | מאת: אור

שלום רב אני לוקחת בקביעות פמינט. במשך שנתיים. יומיים כבר שיש לי דימום. לא פספסתי גלולה. שתיתי בזמן אולי איחרתי בחצי שעה עד שעה לא יותר. זה הטבליה הראשונה , נשארה לי עוד 6 כדורים. ועוד 2 טבליות של 21 כדורים. מה אומר הדימום הזה ? לא היה לי אף פעם ככה. ערכתי גם שן , לא קיבלתי אנטיביוטיקה. שתיתי אופטלגין. תודה

שלום לך להמשיך בגלולות כסדרן בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה