קבלת מחזור בזמן הצמדת גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

14/05/2018 | 13:18 | מאת: ג

אני בזמן הצמדת חפיסה שלישית אחרי שבין הראשונה לשניה שהצמדתי לא קיבלתי מחזור ומאז שהתחלתי את השלישית יש לי הפרשות וכתמים חומים כהים כמו מחזור אבל מאוד חלש כבר מעל שבועיים! האם זה הגיוני? זה יפסק רק שאסיים את החפיסה ויגיע מועד הקבלת מחזור? למה זה קורה?

שלום לך יש להמשיך עד סיום החפיסה ואז לבצע את ההפסקה הנדרשת בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה