שכחתי את הגלולה האחרונה בחפיסה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

11/05/2018 | 17:43 | מאת: שיראל

היי שכחתי ליטול את הגלולה האחרונה בחפיסה שלי (חמישי) בדרך כלל מסיימת לשתות בחמישי ומתחילה מחדש בשישי בשבוע שאחרי (שבוע הפסקה ) האם אני צריכה להתחיל כרגיל את החפיסה הבאה שלי ואני מוגנת ? או שאני צריכה להקדים את החפיסה הבאה ביום כלומר לשתות את הגלולה הראשונה כבר ביום חמישי וכך תיהיה הפסקה של שבוע בדיוק . מה עלי לעשות כדי להיות מוגנת ? תודה

שלום לך התחילי חפיסה חדשה מוקדם יותר בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה