הפסקת גלולות ותסמינים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

09/05/2018 | 20:36 | מאת: נופר

הפסקתי גלולות לפני שבועיים ומאז יש לי כאבי ראש אחורי ועייפות חזקה האם יכול להיות קשור אחד לשני? אני מאוד מודאגת. יש לציין שלקחתי גלולות מגיל 18 ואני עכשיו בת 32 וזו פעם ראשונה שאני עושה הפסקה (כל השנים לקחתי גלולות והיו גם חודשים רצופים בהמלצת רופא) אשמח לקבל תשובה בנושא.תודה:)

שלום לך אין קשר בין הדברים אלא אם כן חויית תופעות דומות גם לפני תחילת הגלולות בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה