שכחתי לקחת שתי גלולות ברצף

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

09/05/2018 | 16:04 | מאת: אנונימי

היי אני בת 17 נוטלת גלולות יאס פלוס בערך ארבעה חודשים . אני בשבוע השני לחפיסה וביום ראשון גיליתי ששכחתי לקחת 2 גלולות (של שישי ושבת) עקבתי אחר ההוראות ולקחתי שתי גלולות בראשון ושתיים בשני. ביום שלישי (אתמול ) אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום והוא נקרע. מה לעשות? האם יש סיכוי להריון?

שלום לך כן . עלייך ליטול פוסטינור בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה