מתי לקחת גלולות בארהב

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

07/05/2018 | 15:28 | מאת: עדן

שלום ,שאלתי לפני כשבוע שאלה לגבי לקיחת גלולה בזמן שאני בארהב (פה בארץ אני לוקחת כל יום בשעה 21:00 ורציתי לדעת באיזה שעה לקחת שאני נמצאת בארהב כי יש שם הפרשי שעות) עניתם לי לקחת באותה שעה לפי השעון המקומי , כלומר בשעה 21:00 בארהב או בשעה 11:00 בבוקר ששם זאת השעה שכאן בארץ השעה 21:00.? כי אם אצטרך להמשיך לקחת בשעה 21:00 עובר יותר מ24 שעות מלקיחת הגלולה בארץ .. תודה

שלום לך יש לקחת באותה שעה כמו בארץ. אין סיבה לדאגה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה