התקן תוך רחמי והכתמות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

19/02/2018 | 08:47 | מאת: מימי

שלום אחרי 3 לידות, כבר שנה עם התקן נובה פלוס (הפסקתי גלולות בשל כאבי ראש מוגברים) מאז ההתקן יש לי כשבוע לפני הוסת ושבוע לאחריו הפרשות חומות/דימום קל כפעם ביום. בדיקת רופא מצאה שההתקן במקומו ונאמר לי שהרחם שלי קטן יחסית ולכן יתכן ופוצע אותי. 1. האם מירנה יקל על ההכתמות (לאחר תקופת ההסתגלות)? 2. באם הדמם נובע מפציעת הרחם, מדוע שבמירנה לא יקרה כך? 3. נאמר לי שיתכן שעם מירנה לא יחזרו כאבי הראש כבגלולות בגלל סוג ההורמון. האם סביר כך? אשמח לחוות דעתך

שלום לך אכן ממליץ שתעברי למירנה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה