שכחתי גלולה ואיני יודעת אם יש סיכוי להריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/02/2018 | 23:22 | מאת: דנה

אני לוקחת גלולות פמינט מזה כמעט שנתיים ולוקחת אותן באופן סדיר בשעה 20:00 אתמול שכחתי לקחת גלולה וקיימתי יחסי מין באותו היום (אני בשבוע השני של הגלולות) היום כשבאתי לקחת את הגלולה כרגיל גיליתי שפספסתי את של אתמול לקחתי את שתיהן האם יש סיכוי להריון האם עדיף לקחת פוסטינור? אני מאוד לחוצה .אשמח לתשובה מהירה

שלום לך את מוגנת . אין צורך בפןסטינור בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה