פספוס בנטילת גלולת יסמין

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

15/02/2018 | 23:22 | מאת: נועה

שלום, אני נוטלת גלולות יסמין ואתמול (רביעי) בטעות לקחתי גלולת סרזט במקום. כלומר, גלולת היסמין האחרונה שנטלתי הייתה ביום שלישי ועכשיו (חמישי) נטלתי אחת כרגיל. האם עלי ליטול עוד אחת במקום מה שהחסרתי ברביעי? האם להמשיך כרגיל עם גלולות היסמין ממחר? האם אני מוגנת? תודה מראש!

שלום לך את מוגנת . המשיכי בגלולות כסדרן בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה