אי קבלת מחזור עם גלולות אחרי סקס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/02/2018 | 19:12 | מאת: ספיר

אני והחבר שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים. אנחנו תקופה ארוכה ביחד כך שלגבי מחלות מין אין מה לחשוש (שנינו נבדקנו ויצאנו שליליים) כמו כן אני נוטלת גלולות קלייר. הבעיה היא שלא קיבלתי החודש מחזור אך ישנם תסמינים של מחזור שדרכ מופיעים לפניו. כמו כן בחודש שעבר המחזור היה חלש ממש וכמעט שלא הופיע. האם יש סיבה לחשוש מהיריון? אני נוטלת את הגלולה באופן קבוע ללא פספוסים

שלום לך סיכוי אפסי להריון בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה