קלקול קיבה וגלולות מסוג מינס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

05/02/2018 | 13:01 | מאת: דנה

שלום.. רציתי לשאול .. אני משתמשת בגלולות מינס 3 שנים וב4 ימים האחרונים יש לי קלקול קיבה שמתבטא בשלשולים.. אני לא משלשלת קרוב לנטילת הגלולה. אני לוקחת את הגלולה לפני השינה ככה שעוברים יותר מ4 שעות. רציתי לדעת האם יש סיכון בכך שאני משלשלת כאשר הנטילת גלולה לא קרובה לזמן שזה קורה. או שאין סיכון כאשר עברו 4 שעות למרות שזה לא חד פעמי מקווה שתבין את שאלתי. תודה והמשך יום טוב

שלום לך אין סיכון . המשיכי בגלולותיך כסדרן בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה