הוצאת נוברינג לשם כניסה להריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

05/02/2018 | 12:35 | מאת: תמרר

שלום, השתמשתי בנוברינג במשך כשנה ואני רוצה להכנס להריון, הוצאתי אותה וקיבלתי וסת כרגיל תוך יום, היום-לאחר שבוע אני רואה כתמים חומים, האם יכול להיות שהגוף מגיב לכך שלא הכנסתי נוברינג חדש? או יתכן שמדובר שוב בוסת? וכן מתי האפשרות הראשונה לביוץ וכניסה להריון?

שלום לך הביוץ והוסת יחזרו לסדרם שהיה לפני תחילת השימוש בנובהרינג בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה