שכחתי ליטול 2 גלולות קלייר

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

05/02/2018 | 02:47 | מאת: הילה

שלום, התחלתי ביום שלישי שעבר ליטול גלולות קלייר, שכחתי ליטול את גלולה מס' 5 של יום שבת, וכעת (2:30) ביום שני נזכרתי שלא לקחתי את הגלולה של שבת וגם לא של יום ראשון (אני נוטלת את הגלולה בין 21:00-23:00. ברגע שנזכרתי לקחתי את 2 הגלולות ביחד לפי ההוראות שמצורפות... האם להמשיך בחפיסה כרגיל? כתוב שצריך להשתמש באמצעי מניעה נוסף 9 ימים לאחר מכן, אבל לאחר תשעת הימים יש הגנה מלאה? והאם פעלתי נכון שלקחתי את 2 הגלולות. איחור של גלולה 5 הוא מעל 24 שעות ואיחור של גלולה 6 הוא של כמה 3-4 שעות.

שלום לך המשיכי בגלולות אך אינך מוגנת אלא מתחילת החפיסה הבאה בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

09/07/2022 | 10:45 | מאת: שירן

דוקטור שלום רב, זקוקה לעזרתך. שכחתי ליטול גלולה מספר 18 בגלולות קלייר. כשקמתי בבוקר נזכרתי ולקחתי אותה. לאחר מכן קראתי את התווית ש*לא ליטול אותה ולהתחיל חפיסה חדשה*. בגלל ששמתי לב רק בדיעבד התחלתי חפיסה חדשה כפי הנדרש כך שלקחתי 2 ביום. למחרת קיבלתי מחזור לצערי. הוסת נמשכת מעל 10 ימים כשבפועל אמורה להיות רק 5. מה עושים???

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה