גלולות של קלייד בלי מחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

04/02/2018 | 09:36 | מאת: א

אני לוקחת גלולות קלייד.. לפני חודשיים הייתי בחופשה ולא רציתי לקבל מחזור בזמן החופשה אז פשוט לא לקחתי את ה4 גלולות האחרונות שבהן אני אמורה לקבל הגלולות האדומות והלבנות והמשכתי חפיסה חדשה למרות שלא לקחתי קיבלתי מחזור בכל זאת ליומיים שלוש.. ואז בחפיסה השנייה קיבלתי מחזור רק בכדור הלבן האחרון ליומיים היה לי ממש בקטנה דימום.. ועכשיו בחפיסה השלישית הייתי אמורה לקבל מחזור לפניי יומיים ועדיין לא קיבלתי אבל היו לי ממש כאבי בטן של מחזור.. והתחלתי אתמול חפיסה חדשה.. מה אני עושה? מה זה אומר?

שלום לך אם נטלת את הגלולות כסדרן אין כל בעיה . בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה