שכחתי לקחת גלולת מרסילון יותר מ12 שעות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/01/2018 | 15:16 | מאת: מאי

שכחתי לקחת את הגלולה ה18 מהחפיסה.. אני כבר 4 שנים לוקחת רצוף את גלולות מרסילון ואף פעם לא החסרתי אף גלולה, תכננתי לא לעשות הפסקה במחזור הקרוב ולמשוך 2 חפיסות ביחד. אני תמיד לוקחת בסביבות השעה 23:00 ואתמול שכחתי לקחת.. נזכרתי יום למחרת בשעה 13:00 ולקחתי ישר. השאלה היא האם אני יכולה לקיים יחסי מין רגילים? והאם אני יכולה לא לקחת הפסקה ולהמשיך לחפיסה שניה ברצף? מכה למענה, תודה רבה ! (:

שלום לך המשיכי ברצף . את מוגנת היטב בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה